optil 50% på plakater og 10% på rammer

gælder til 21/6

Plakater fra POSTERSbyUS

Plakater online fra POSTERSbyUS

Vi byder dig velkommen til POSTERSbyUS! Her finder du et stort udvalg af unikke, smukke og inspirerende plakater, som du kan udsmykke dine vægge med. Vi startede POSTERSbyUS med en mission om at inspirere og give dig muligheden for at inkorporere et udpluk af de fantastiske motiver, som findes i verden, i din indretning.

Vi er helt sikre på, at du kan finde plakater, der falder i din smag i vores alsidige udvalg. Vi har kategorier lige fra naturplakater til citatplakater – fælles for dem alle er, at de kan kombineres og sammensættes på kryds og tværs, alt efter hvordan du ønsker det.

STORT UDVALG AF PLAKATER ONLINE

Fordelen ved plakater er, at det er en budgetvenlig måde at tilføje farve, kunst og spændende motiver til væggene. Du kan tilmed nemt skifte plakaterne ud efter et stykke tid, når du trænger til fornyelse i hjemmet.

Ønsker du at have enkelte plakater rundt omkring, eller vil du gerne designe en stor billedvæg? Kun fantasien sætter grænser for, hvordan du kan sammensætte dine plakater. Plakater kan meget mere, end du tror, og udvalget af online plakater her hos POSTERSbyUS giver dig muligheden for at sætte dit helt eget personlige præg på hjemmet.

FIND DEN RETTE PLAKAT TIL DIG

Det særlige ved POSTERSbyUS er, at vi designer vores plakater helt selv. Du er dermed sikker på at få et unikt motiv på væggene, som du ikke finder alle andre steder. Alle vores plakater trykkes på papir i bedste kvalitet, så du kun får knivskarpe farver og motiver på væggen.

Vi er altid åbne for ny inspiration og nye idéer, og derfor tager vi meget gerne imod forespørgsler fra vores kunder! Når du handler hos os tilbyder vi fuld tilfredshed med produktet eller pengene retur. Udforsk vores store sortiment og find dine favoritplakater. Vi har en fast lav fragtpris på 29 kr. og ved køb over 199 kr., får du fri fragt.