optil 50% på plakater og 10% på rammer

gælder til 14/6

Fragt og levering

Når du handler hos POSTERSbyUS, skal du blot koncentrere dig om at finde en eller flere plakater der passer til dit hjem - så skal vi nok klare resten.

Du får selvfølgelig fri fragt (DAO), når du blot handler for mere 299 kr. Handler du for mindre koster det kun 39,00 kr. at få dine varer leveret.

DET RENT PRAKTISKE VEDR. LEVERING

Hos PostersByUs har du mulighed for at få dine vare tilsendt til en privat adresse eller til en postboks nær dig.

DAG-TIL-DAG LEVERING ALLE HVERDAGE

Vi tilbyder levering inden for 1-3 dage med DAO.

Du er altid velkommen til at kontakte vores kundeservice, hvis du har spørgsmål til leveringstidspunkt og om din forsendelse kan nå at komme frem inden en specifik dato. Vores kundeservice kan kontaktes på info@postersbyus.dk.

HVORNÅR FINDER LEVERINGEN STED?

Levering af dine varer anses for sket, når du har fået varen udleveret. Er du ikke hjemme, anses levering for sket efter at fragtmanden eller DAO har stillet varen på det af dig anviste sted.

Varen leveres i dette tilfælde uden kvittering, og du bærer selv ansvaret for varen. Varen leveres til din hoveddør med DAO - også i etageejendomme, hvis adgang til opgangen er muligt (hvilket det er i langt de fleste tilfælde for DAO). Kan DAO ikke få adgang til din opgang, vil du blive kontaktet med henblik på genlevering dagen efter eller efter nærmere aftale.

BÅDE PRIVAT OG ERHVERV

DAO leverer både til privatadresser og erhvervsadresser.

I vores checkout på hjemmesiden, bedes du tage stilling til, hvor DAO må stille din forsendelse, såfremt der ikke er nogen hjemme. Det er det man kalder for Flexlevering. Det kan fx være i carporten, omme bag skuret, på terrassen, i receptionen på din arbejdsplads etc.